OPINIE

OPINIE

Fabian R. - 20.10.2015
Nie tylko ja pracowałem tu wcześniej, ale nadal być klientem przed i po jej zakończeniu. Technicy są świetne i zawsze mogą zapewnić odpowiedniej diagnostyki w dobrej cenie. Ricky menedżer pracuje zawsze z wami w kategoriach tego, co do naprawy w pierwszej kolejności. Miałem swoje stare samochody i moje nowe serwisowane tutaj i nigdy nie udało się spełnić. Wyślę moich pracowników, przyjaciół i skierowania biznesowych to rośnie i dobrze poukładany sklepie.

Iain M. - 18.09.2015
Pamiętam kilka lat temu będąc nerwowy począwszy od znajomego mechanika rodzinnego próbuje znaleźć auto bliżej mojego domu, że mogę mieć takie samo zaufanie jak moja rodzina. Nie mógłbym być bardziej szczęśliwy, że znalazłem go w pierwszym sklepie odwiedziłem, LSAR. Wszyscy tutaj jest uprzejmy i pomocny. Zarządca Rick jest jednym z najlepszych przedstawicieli obsługi klienta, jakie miałem w sklepach samochodowych. Ich cytaty są z dokładnością do grosza, uczciwy i bez presji. Można umówić się na wiele długich lub więcej usług, lub po prostu podjechać, Honk, i zasnąć. Nie mogę sobie przypomnieć im konieczności mojego pojazdu dłużej niż jeden dzień lub jakiejkolwiek naprawy lub usługi. Jeśli / kiedy wyprowadzić z okolicy wciąż będę tu przyjeżdżać przez lata. Jest dość wiary przywrócenie znaleźć firmę, która realizuje korzyści uczciwy, opiekuńczy pracy i lojalność przynosi.

Erik L. - 22.09.2015
Szybka, przyjazny, profesjonalny, elastyczny serwis. Zdecydowanie polecam.

Adam S. - 11.09.2015
Miałem przedni błotnik naprawione i pomalowane, a także drobne prace w innych obszarach. Zadanie farba wyszło świetnie! Jest dopasowana do reszty samochodu doskonale, bez oczu macha jeśli spojrzeć w dół z boku samochodu i zostało zrobione dzień przed terminem. Przyjeżdżam zobaczyć Rick i jego załoga na kilka lat, ale to uszczelnia ofertę. Są to mój jedyny warsztat idę.

Andrew M. - 06.09.2015
Logan placu auto naprawy zawsze robi wielką pracę na moim samochodzie. Trudno starając się znaleźć sklep, w którym można zaufać, ale ten można. Bardzo kompetentny i przyjazny ludzi. Polecam je każdemu.

Melissa G. - 27.08.2015
Jest to zdecydowanie najlepszy mechanik, jaki kiedykolwiek byłem! Byłem bardzo sceptyczny mechaniki w ogóle, ponieważ tak naprawdę nie wiedzą nic o samochodach, ale Rick całkowicie zmienił wszystko! Rick, co Logan placu Auto, jest kompetentny, cierpliwy, godny zaufania i chętni, aby przejść dodatkowe mile za każdym razem, aby upewnić się, jesteś zadowolony, a wszystkie pytania.

Bethany P. - 21.08.2015
Miałem zbyt wiele problemów z moim X5 w tym mieście niż ja kiedykolwiek miałem do domu (dzięki Chi), ale zdecydowanie jestem wdzięczny, że mój przyjaciel, o którym mowa mnie do tych facetów! I wyrosły z mechaniką i wiedzieć, jak radzić sobie z tego rodzaju, który próbuje ukraść części z samochodu. Jednak Logan Kwadrat Auto Naprawa jest prawdziwa okazja! Są uczciwi, kompetentni i zawsze daje najlepszą cenę! I

Leroy M. - 21.8.2015
Wzięliśmy moja Toyota dostać pasy AC stałe. Zaraz po wyjęciu z pudełka dał mi cenę naprawić pasy. Myślałem, że cena była tylko jednym remontu pasa, ale kiedy zapytałem go, że powiedział jej o całej sprawie. Było naprawdę zaskoczony przez cenę i mechanik naprawdę zna się na rzeczy. Wysoce polecany.

Brie H. - 09.08.2015
Cztery i pół roku później i wciąż kocham to miejsce! Ricky jest niesamowite, personel w recepcji jest zawsze pomocny i przyjazny, a ceny są nadal bardzo rozsądne (wskazówka: jeśli masz kartę AAA, zapytać o zniżki). Jeżdżę starą odpadł samochód, który zawsze potrzebuje więcej pracy, niż mogę umieścić w nim, a Ricky zawsze jest szczęśliwy ze mną rozmawiać o tym, co problemy są, co wymaga uwagi, a co mam na oku. Ostateczna cena jest nie więcej niż szacunki danej, a zazwyczaj uzdrowienie jest dość szybkie, dzięki czemu można uzyskać mój samochód z powrotem wcześniej niż później :) Jest to najwyższej klasy sąsiedztwa mechanik, i tak długo jak mam samochód w miasto, będą moim iść do garażu. Dziękuję LSAR !!!

Natalie M. - 05.08.2015
Ci faceci są fantastyczne. Za każdym razem mogę zabrać samochód, wydają się być szybsze i bardziej wydajne niż ostatni raz miałem przyjść. Są bardzo przystępnej cenie, szybki i przyjazny. Dzięki Ricky za wszystko!

Bill H. - 31.07.2015
Miałem przerwę paska rozrządu w moim '06 PT Cruiser. Rick wyjaśnić wszystkie opcje, wyrejestrowany samochód dokładnie, a następnie dodatkową opłatą mnie absolutnie nic dla jego czasu i wiedzy. Następnym razem muszę każdą pracę wykonaną na moich innych samochodów będę zadowolony doprowadzić firmę do tego sklepu.

Faron G. - 27.07.2015
Zawsze jakość pracy i uczciwości. Który jest ogromny w auto. Praca jest solidny. Terminy są zawsze spełnione. I nigdy nie mieliśmy przynieść w samochodzie do tego samego problemu dwukrotnie. Znają nas po imieniu. W ostatnim czasie, oni nawet wskazał dodatkowe problemy podczas rutynowej wymiany oleju - ale powiedziano mi, że powinienem zgłosić się do sprzedawcy, ponieważ został objęty gwarancją. Znowu ... uczciwość. Kocham to.

Nicholas J. - 06/07/2015
Ja przyjeżdżamy tutaj przez 3 lata i bardzo dobrą obsługę. Jest uczciwy warsztat. Mogli łatwo zrobić niezbędne naprawy na mój samochód dzisiaj, ale Rick powiedział mi, że był to problem nadal prawdopodobne objęte gwarancją dealera. Pozostanę lojalny klient!

Sarah M. - 26.05.2015
Zawsze tu dla wymiany oleju, ponieważ jest tak wygodny. Zauważyłem, mój samochód potrząsając przy wysokich prędkościach niedawno przyniosłem go tutaj być wyrejestrowany. Myślałem, że ich oszacowanie była droga wysokiej (ponad 2000 $!), Aby wykonać naprawy więc mam drugą opinię w innym miejscu z 5-gwiazdkowy opinii. Druga opinia była niemal identyczna jak logan kw auto. Czułem się winny, nie ufając ich w pierwszej kolejności. Morał z tej historii: to miejsce jest godne zaufania

Kevin M. - 19.05.2015
To jest mój przejdź do warsztatu. Tym, co najbardziej podoba mi się Logan Kwadrat Auto Repair jest to, że z tobą szczery. Wiem, że sklepy, które dodadzą na niepotrzebne części i napraw po prostu podnieść ceny, ale ci faceci powiedzieć, co jest potrzebne i tylko pobierać opłaty za to. Ceny są nieco wyższe niż w innych, ale masz w prawej części po raz pierwszy i oferują gwarancję. Nie mogę myśleć o wielu innych, które są gwarancje i gwarantujących ich pracę. Rick i zespół są niesamowite.

Monique B. - 29.03.2015
I naprawdę zaufać Logan Kwadrat Auto Naprawa w moim samochodzie. Nigdy nie czujesz się jak są przeładowane, a właściciel jest bardzo przyjazny i zawsze oddzwania po poczcie głosowej. Też nigdy nie trzeba czekać, aby zasnąć i pick-up samochodu. Nic dziwnego, że ta firma robi takie dobre oceny! Co za wspaniała grupa ludzi - dziękuję! Nigdy nie iść gdzieś indziej.
Share by: